Maandbericht

Agenda school

Kalender school

<<  Juli 19  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Welkom op de website van obs De Meent

Door de informatie op deze site willen wij de ouders van onze leerlingen - maar ook toekomstige ouders - informeren over de zaken die voor onze school belangrijk zijn. De informatie op deze website is ook terug te vinden in onze schoolgids. Naast de schoolinformatie vindt u ook de maandberichten van het lopende schooljaar.

De Meent is een openbare basisschool voor ieder kind, met welke achtergrond dan ook. Een school met ruimte voor verschillende ideeën en aandacht voor elk individu. De school staat in het prachtige Schildwolde, in een groene omgeving met veel speelgelegenheid.

De Meent staat voor onderwijs dat een goede aansluiting biedt op het voortgezet onderwijs. In de maatschappij waarin wij leven vinden voortdurend veranderingen plaats. Het onderwijs aan onze school is daarom ook steeds in beweging.

We vinden het heel belangrijk dat de kinderen iedere dag met veel plezier naar school gaan. Hiertoe bieden we een vriendelijk en veilig klimaat waarin orde en regelmaat heersen. Dit is voor ons de basis, immers wanneer een kind zich veilig en prettig voelt, kan het tot een evenwichtige ontwikkeling komen.

Overweegt u uw kind op onze school aan te melden of wilt u meer informatie via een persoonlijk gesprek en een rondleiding door de school, neemt u dan contact op met de directie.