Maandbericht

Agenda school

Kalender school

<<  September 19  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Ouderraad                  

De ouderraad van obs De Meent ondersteunt het lerarenteam bij activiteiten op school en initieert en organiseert door het schooljaar heen zelf diverse activiteiten voor leerlingen en hun ouders. Voor een aantal van de vieringen en evenementen worden samen werkgroepen gevormd, die bestaan uit een aantal leerkrachten en ouders uit de ouderraad. Denk hierbij onder meer aan de jaarlijks terugkerende evenementen zoals het Voorleesontbijt, Sinterklaas, Pasen en de Kerstviering. De ouderraad beheert de ouderbijdrage.

Daarnaast vervult de ouderraad een faciliterende rol bij de informatie- en ideeënuitwisseling tussen het schoolteam en de ouders; wat leeft bij de ouders en hoe denken ouders over bepaalde actuele thema’s? Waar gewenst, zal de ouderraad in overleg gaan met de betrokken partijen.

De ouderraad vergadert  ongveer 1 keer per maand met een kleine vertegenwoordiging vanuit het lerarenteam (bij toerbeurt). Elk najaar wordt een zakelijke ouderavond georganiseerd waar nieuwe MR-leden en OR-leden worden gekozen door de aanwezige ouders. Ruim voor deze vergadering krijgen de ouders een uitnodiging.

Namens de ouders zijn vertegenwoordigd:

Thea van der Woude           penningmeester
Annette v.d. Deen                  secretaris
Marlon de Graaf                     voorzitter
Michael Smit                           coördinator oud papier
Ariena v.d. Poel                      lid
Astrid van der West               lid
Inge Flokstra                            lid